Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

Το παρόν blog/ιστολογίο δημιουργήθηκε ως συνέχεια της προσπάθειας της
amaliaς kalyvinou και του malpractice http://fakellaki.blogspot.com/, από ένα ακόμη θύμα των Ελληνων "αλμπάνιδων" Ιατρών.Όπως έγραφε και η μακαρίτισα πλέον Αμαλία: Οι γιατροί είναι ανεύθυνοι,ανίκανοι και άρπαγες στη συντριπτική τους πλειοψηφία.Η μόνη τους έγνοια είναι η "κονόμα".Οι φαρμακευτικές κάνουν κουμάντο,η δικαιοσύνη τους αφήνει ατιμώρητους και ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται ΑΔΙΚΑ!. Πόσο δίκιο είχες και δυστηχώς ακόμη έχεις Αμαλία! Στους επόμενους μήνες και για όσο αντέξω θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της, συνεχίζοντας την προσπάθεια για ενημέρωση του απλού κόσμου για την ασυδοσεία των ιατρικών επιτροπών, τους αλμπάνιδες "ιατρους", τα φακελάκια, την ανοησία και την άγνοια που επικρατούν κατα πλειοψηφία στους κύκλους των ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ και των ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ τους, την εσκεμένη αναβλητικότητα στο πάρσιμο αποφάσεων λόγω άγνοιας;;;;;;!! ,τις ηλίθιες διαγνώσεις που βάζουν πάντα την ζωή των άλλων σε κίνδυνο - χωρίς καμία επίπτωση γι'αυτους λόγω "συναδελφικής αλληλεγγύης" και τόσα άλλα.
Μια μόνο ευχή έχω βρε παιδιά, την ίδια που είχε και η αμαλία, "να σταματήσουν οι (περισσότεροι) γιατροί που είναι τα αλαζονικά βόδια να είναι κατεστημένο. Αν είναι και δε μπορούν να εξαφανιστούν, ας είναι τουλάχιστον η εξαίρεση- όχι ο κανόνας ρε παιδια, ΟΧΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ."
Η δημοσίευση της εν γενει κακής πρακτικης ( malpractice ) έχει καμιά φορά ικανότητα ανάσχεσης της υπαρχουσας ρημαδο-κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: